Pre employment screening met het diis integriteit interview

Meer dan de helft van de bedrijven in Nederland krijgt te maken met fraude. De dader is vaak te vinden onder het eigen personeel. Ook zaken als diefstal en drank- of drugsmisbruik onder medewerkers zorgen steeds vaker voor onrust én financiële schade. Wist u dat er elk jaar voor drie miljard euro aan fraude wordt gepleegd door eigen personeel? Het is dan ook verstandig om vooraf goed te bekijken wat voor personeel u aanneemt. Diis pre employment interview ondersteunt u hierbij. Met deze digitale pre employment screening kunt u snel analyseren of een potentiële kandidaat binnen uw organisatie past.

Professionele ondersteuning met pre employment screening

Met uw kennis en ervaring kunt u sollicitanten doorgaans goed inschatten. Toch is het vaak moeilijk om te achterhalen of iemand de waarheid spreekt. Laat staan om te ontdekken of iemands normen en waarden aansluiten bij die van uw organisatie. Het pre employment interview vormt hierbij een professionele ondersteuning. Onze digitale vragenlijst ondersteunt aan de hand van objectieve inzichten de integriteit van uw kandidaten. Wij waarborgen daarbij dat deze vragen, voldoen aan uw maatstaven en stellen wij u in staat om bedrijfsrisico’s te beperken, verliezen te voorkomen en de betrouwbaarheid van uw organisatie te vergroten.

Wat houdt een pre employment onderzoek in?

Een PES is het opvragen van informatie over toekomstig personeel om zo de betrouwbaarheid van een toekomstige werknemer te kunnen vaststellen. Het doel van een pre employment screening is om eventuele negatieve risico’s voor u als werkgever, zoveel mogelijk te vermijden. De keuze voor goed gekwalificeerde en integere medewerkers is van cruciaal belang voor de betrouwbaarheid, groei en ontwikkeling van uw bedrijf. Uit onderzoek blijkt dat zich in 40% van de CV’s een leugen bevindt. Dit komt omdat de mens zich in sommige gevallen beter wil profileren naar de buitenwereld toe. Als u structureel een pre employment onderzoek laat doen vergroot u uw integriteit en uw algehele bedrijfscultuur en productiviteit van uw organisatie.

Wij kunnen screenen op: