Denk jij het ook?

Denk jij het ook?

Denk jij het ook ? Dat jouw organisatie genoeg doet om betrouwbaar personeel aan te nemen? Ik hoor je denken, ja hoor! Toch melden wij dagelijks via ons twitter-account dat er weer ergens een foute collega is aangenomen met alle gevolgen van dien. De schade is al snel tussen de 25.000 en 1.000.000 euro groot, nog maar niet te spreken van de imagoschade en het onderlinge wantrouwen dat de organisatie treft. Ondanks dat er huisregels zijn opgesteld, er steevast een verklaring omtrent het gedrag (V.O.G.) wordt opgevraagd en bovendien een extern bureau het Curriculum Vitae onderzocht, gaat het fout. Hoe kan dat, terwijl de organisatie kosten noch moeite spaarde en zoveel voorzorgsmaatregelen heeft genomen?

Het antwoord ligt eigenlijk voor de hand. De hygiënische voorwaarden zijn wel gecontroleerd, maar niet de intrinsieke integriteit van een kandidaat. Goed dat het onderzochte diploma echt was en het paspoort ook, maar het zegt heel weinig over de integriteit van een kandidaat. Laat staan hoe groot het risico is dat iemand de fout in gaat ten koste van de organisatie. Wilt u echt inzicht, dan kan dat sneller, beter en voordeliger met diis. Met diis meet je namelijk zelf binnen dertig minuten de intrinsieke betrouwbaarheid van een kandidaat. Dat geeft echt resultaat en voorkomt fraude en nare incidenten met personeel.

Nieuwsgierig hoe het werkt, neem de proef op de som en ontvang één of meer gratis proefexemplaren. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend kennismaken. Of wacht je liever tot het fout gaat………. nee toch? Ons advies, gewoon gratis proberen, klik nu op de link en oordeel zelf !

leuk artikel?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op whatsapp

laat een bericht achter